مهمان گرامی، خوش آمدید [ ورود ]
Skip Navigation Links
کد خبر : 2262
دسته بندی : اخبار فناوری
تاریخ خبر : 1396/12/07

قطاب خانگی شیرینی مخصوص عید


قطاب ، طرز تهیه قطاب

قطاب یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که مخصوص شهر یزد می باشد. قطاب می تواند یک ایده عالی برای پذیرایی از میهمانان نوروزی تان باشد. در این مقاله طرز تهیه قطاب خانگی را آموزش داده ایم.

مواد لازم برای خمیر قطاب خانگی برای نوروز

روغن جامد : یک فنجان

Image result for ‫روغن جامد‬‎
ماست : یک فنجان سر خالی

Image result for ‫ماست‬‎
شیر : دو قاشق غذاخوری

Image result for ‫شیرخوراکی‬‎
بیکینگ پودر : به اندازه ی سر قاشق چایخوری (خیلی کم)

Image result for ‫بیکینگ پودر‬‎
آرد : به میزان لازم

Image result for ‫آرد‬‎
پودرقند یا شکر : به میزان لازم

Image result for ‫پودرقند‬‎
روغن مایع : یک لیوان جهت سرخ کردن قطابها

Image result for ‫روغن مایع‬‎

 

مواد لازم برای وسط قطاب

به اندازه ی 200 گرم مغز پسته و شکر آسیاب شده  یا مغز گردو و شکر آسیاب شده یا پودرنارگیل و پودرشکر که بسته به سلیقه ی خود یکی از این مواد را انتخاب کرده و با مقداری هل و وانیل و  برای راحتی کار  با یک قاشق مربا خوری گلاب یا عرق بید مشک مخلوط نموده ، برای وسط قطابها از این مواد استفاده نمایید.

 

Image result for ‫دستور پخت قطاب‬‎

طرز تهیه قطاب خانگی

ابتدا در ظرفی روغن ، ماست و دو قاشق شیر را با هم خوب بزنید . 
آرد وبیکینگ پودر را کم کم به آنها اضافه کنید تا خمیر لطیف ونرمی به دست آید وکنار بگذارید.
برای پیچیدن قطابها هم میتوانید خمیر را با وردنه بر روی سطح صافی پهن کرده و با ته یک لیوان یا فنجان خمیرهای دایره ای شکل هم اندازه ای را از این خمیر پهن شده جدا کنید .
سپس در وسط هر دایره مقداری از مواد وسط قطاب را با قاشق مربا خوری ریخته ودو طرف آن را ببندید که در صورتی که بتوانید آنها را بپیچید بسیار زیباتر و بهتر است و در غیر این صورت همینطور آنها را ساده بسته تا مواد وسط آن دیده نشود و بیرون نریزد و یا اطراف دایره را بالا آورده ویک جا جمع کنید تا شبیه باقلوا ترکی شود.
اگر کار با وردنه برایتان سخت است می توانید خمیرها را به شکل گلوله های هم اندازه درآورده و کف دست پهن کنید و مواد را وسط آنها ریخته و بپیچید و پس از آماده شدن، همه آنها را در ظرفی گود که کاملا در روغن فرو روند  سرخ کنید و بعد از بیرون کشیدن آنها از داخل روغن درون صافی قرار داده تا روغن اضافی آنها کشیده شود وسپس درون پودر قند یا شکر بغلطانید .

Image result for ‫مواد لازم برای خمیر قطاب‬‎


کلمات کلیدی : نرم افزار درمانگاه ازمایشگاه دندانپزشکی تصویربرداری داروخانه
مرجع خبر : http://seemorgh.com