مهمان گرامی، خوش آمدید [ ورود ]
Skip Navigation Links
کد خبر : 2056
دسته بندی : اخبار فناوری
تاریخ خبر : 1396/09/25

حفظ قدرت بینایی با نوشیدن یک فنجان چای داغ


چای

 

مطالعه محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می دهد افرادی که روزانه چای داغ می نوشند در مقایسه با کسانی که طرفدار نوشیدن چای نیستند، ۷۴ درصد کمتر در معرض ابتلا به گلوکوم (اب سیاه) قرار دارند.

دکتر آنی کلمن، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «هنوز دلیل این رابطه مشخص نیست اما جالب اینجاست که تنها نوشیدن چای کافئین دار با کاهش ریسک گلوکوم مرتبط است.»

وی در ادامه تاکید می کند: «چای بدون کافئین و چای سرد و همچنین مصرف قهوه هیچ ارتباطی با این بیماری نشان ندادند.»

گلوکوم به گروهی از بیماری ها اطلاق می شود که در آن مایعی در چشم تشکیل می شود و با ایجاد فشار به عصب بینایی آسیب می رساند. این بیماری علت اصلی نابینایی در بین افراد مسن است.

به گفته محققان، افراد سیاهپوست، افراد دارای سابقه گلوکوم در خانواده و افراد مبتلا به فشارخون بالا، دیابت یا سایر مشکلات تاثیرگذار بر جریان خون بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند.

در این مطالعه، از ۱۷۰۰ شرکت کننده نظرسنجی به عمل آمد و ۵ درصدشان مبتلا به گلوکوم شدند.

در مجموع تیم تحقیق دریافت احتمال ابتلا به گلوکوم در بین افرادی که بیش از شش بار در هفته چای داغ می نوشیدند ۷۴ درصد کمتر بود.

به گزارش خبرنگار مهر، مطالعه محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می دهد افرادی که روزانه چای داغ می نوشند در مقایسه با کسانی که طرفدار نوشیدن چای نیستند، ۷۴ درصد کمتر در معرض ابتلا به گلوکوم (اب سیاه) قرار دارند.

دکتر آنی کلمن، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «هنوز دلیل این رابطه مشخص نیست اما جالب اینجاست که تنها نوشیدن چای کافئین دار با کاهش ریسک گلوکوم مرتبط است.»

وی در ادامه تاکید می کند: «چای بدون کافئین و چای سرد و همچنین مصرف قهوه هیچ ارتباطی با این بیماری نشان ندادند.»

گلوکوم به گروهی از بیماری ها اطلاق می شود که در آن مایعی در چشم تشکیل می شود و با ایجاد فشار به عصب بینایی آسیب می رساند. این بیماری علت اصلی نابینایی در بین افراد مسن است.

به گفته محققان، افراد سیاهپوست، افراد دارای سابقه گلوکوم در خانواده و افراد مبتلا به فشارخون بالا، دیابت یا سایر مشکلات تاثیرگذار بر جریان خون بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند.

در این مطالعه، از ۱۷۰۰ شرکت کننده نظرسنجی به عمل آمد و ۵ درصدشان مبتلا به گلوکوم شدند.

در مجموع تیم تحقیق دریافت احتمال ابتلا به گلوکوم در بین افرادی که بیش از شش بار در هفته چای داغ می نوشیدند ۷۴ درصد کمتر بود.


کلمات کلیدی : نرم افزار درمانگاه ازمایشگاه دندانپزشکی تصویربرداری داروخانه
مرجع خبر : http://www.shahrekhabar.com